top of page

PERSONEN ILLUSTREREN

een cursus voor beginner en intermediate

Teken personen van top tot teen (letterlijk)

Leer menselijke anatomie begrijpen

Maak zelf persoonlijke portretten

Breng je creativiteit naar een nieuw level!

Effectief leren d.m.v. combinatie video, tekst en oefeningen

130+

Enthousiaste klanten van mijn ebook 'portret tekenen'

50+

Portretten geïllustreerd in opdracht. 

3

Jaar ervaring als illustrator, en 23 jaar als creatieveling.

20201212_195438497_iOS.png

CURSUSOVERZICHT

1.

Een goed begin is het halve werk

2.

Anatomie en basis vormen

3.

Dynamische poses

4.

Verschillende lichaamstypen

5.

Finishing touches

WAT GA JE LEREN?

WAT HEB JE NODIG?

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

HOE WERKT HET?

HOEVEEL TIJD KOST HET

IS DIT JE ENIGE CURSUS?

HOELANG HEB IK TOEGANG?

NOG EEN ANDERE VRAAG?

Je leert een persoon tekenen, van top tot teen. We beginnen met de basis anatomie van de mens en gaan vervolgens verder met meer dynamische poses. Ook laat ik zien hoe je verschillende lichaamstypen kunt tekenen. Na deze cursus kun je helemaal zelf een persoon tekenen!

Voor iedereen die mensen wilt leren tekenen en dan voornamelijk voor beginners en semi-gevorderden. Of je nou je skills wilt verbeteren voor de lol of om je illustraties te verkopen, het kan allemaal! Zolang je je teken skills maar wilt verbeteren.

Elke module duurt tussen de 20 minuten en een uur qua video's. Daarnaast heb je oefeningen, hier kan je zolang aan besteden als je wilt. Wel raad ik je aan om minimaal 2 uur per week aan je huiswerk te besteden voor het beste resultaat.

Je houdt levenslang toegang en ook als ik ooit iets toevoeg of verbeter aan de cursus krijg je daar toegang tot!

In principe kun je al meedoen met een potlood en printerpapier. Dit is dan ook geen cursus die ingaat op materialen. Wel maak ik zelf veel gebruik van een ipad met apple pencil en de app procreate. Maar dit is zeker geen vereiste! 

De cursus bestaat uit 5 modules, met verschillende lessen per module. De lessen zijn in video vorm met daarnaast een werkboek voor de oefeningen. Je kunt alles op eigen tempo bekijken en maken, maar ik raad je aan om een module per week te doen.

Op dit moment is dit mijn enige video cursus, wel heb ik ook een e-book waarin ik je stap voor stap leer om portretten te tekenen, deze vind je hier.

Stuur me vooral een mail naar info@bestaansrecht.net met al je vragen!

DE CURSUS STAAT NOG NIET ONLINE, SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST OM ER ALS EERSTE BIJ TE ZIJN

Leer hoe je mensen tekent, van top tot teen! (letterlijk). Na het volgen van deze cursus kan jij prachtige illustraties van mensen maken. Ja, ook als je nog nog stick figures tekent!

Straks kun jij de meest persoonlijke cadeau's maken! Hoe leuk is het als je iemand een illustratie geeft van hem of haar en zijn dierbaren? Of misschien vind je het zo leuk dat je besluit net als ik illustraties te verkopen! Mocht dit het geval zijn, dan heb je met 1 of twee illustraties de kosten van deze cursus er al uit! Natuurlijk kun je het ook gewoon voor jezelf leren!

Schrijf je in op de wachtlijst om als een van de eerste te beginnen!

girls_edited.png
bottom of page