werkboek_edited.jpg

Alles wat je aandacht geeft groeit. Nu is het tijd om aandacht te geven aan wat jij echt wilt. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven, dus wat is er nou mooier om erachter te komen wie je echt bent en wat je wil in het leven?

Waarom heb ik dit werkboek gemaakt?

Tijdens mijn eetstoornis (en daarvoor eigenlijk ook al) was ik mezelf compleet kwijt. Dit was een van de dingen die mij heel erg tegenhield in mijn herstel. Ik moest mijn eetstoornis loslaten, maar wat dan? Dan was er niks voor mijn gevoel. 

Langzaam heb ik mezelf weer leren kennen en leerde ik weer écht leven. Dit was voor mij een heel lang proces en om mijn kennis met jullie te delen en het proces makkelijker te maken voor je, heb ik dit werkboek gemaakt.

Herkenbaar?​

Heb je het idee dat je jezelf kwijt bent?

Kun jij je eetstoornis niet los laten omdat dat het enige stukje identiteit is die je nog hebt?

Voelt het leven nutteloos omdat je niet weet wat je wilt doen?

Blijf je maar twijfelen over alles wat je doet?

Wil jij van 2021 Jouw jaar maken?

Ga terug naar je kern en wordt gelukkiger dan ooit!

Wat zit er in het werkboek?

Informatie over identiteit en karakter

Heel veel vragen om te reflecteren

Schrijfopdrachten

Creatieve opdrachten

Je eigen batterij in kaart brengen

Actieplan maken om je doelen te bereiken

Frequently asked questions

Waar gaat dit werkboek nou eigenlijk over?


In het kort gaat het over identiteit. Het gaat over jouzelf dus. Ik stel je vragen en geef opdrachten waardoor jij inzicht krijgt in wie je bent en wat je wil.
Is het een fysiek werkboek?


Nee, het is een ebook. Het voordeel hiervan is dat je direct kunt beginnen en niet hoeft te wachten op de postbode. Je kunt het natuurlijk wel zelf printen!
Is dit ook voor als je geen eetstoornis hebt?


Ja, als jij je moeite ervaart met je eigen identiteit en dichter bij jezelf te komen is het voor jou. Dit is een onderdeel dat mij heeft geholpen om te herstellen, maar het is eigenlijk gewoon zelfontwikkeling en dus geschikt voor iedereen.
Hoe krijg ik het ebook?


Binnen 5 minuten krijg je een mailtje met een pdf bestand, dat is het werkboek! Deze kun je overal openen, op je laptop, mobiel of tablet. Maar printen kan dus ook!